Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Výrobci upřednostňují digitální prototypování Autodesku

Úterý, 11 Září 2012 06:59

Tags: Autodesk | Digital | Prototyping | Výrobci

Autodesk digital prototyping - 1237Firma Autodesk zveřejnila zprávu o tom, že výrobní společnosti po celém světě volí sadu aplikací Autodesk Product Design Suite a další Autodesk řešení digitálního prototypování, která upřednostňují před produkty konkurenčních dodavatelů. Tito zákazníci pocházejí z mnoha různých odvětví – od strojírenské výroby přes dopravu až po potravinářské výrobce. Například Sunkist Research and Technical Services, technická divize amerického dodavatele ovoce Sunkist, dala přednost sadám aplikací Autodesk Factory Design Suite před konkurenčním softwarem k navrhování zařízení na balení ovoce.

Ve spolupráci s firmou KETIV Technologies, GOLD partnerem firmy Autodesk, společnost Sunkist Research nasadila sadu Factory Design Suite v návaznosti na dřívější rozhodnutí využívat sadu Autodesk Product Design Suite ke zlepšení celkového návrhu a zdvojnásobení kapacity balicích strojů.

Mezi další firmy, které sázejí na řešení Autodesk, patří:
  • Americká firma Humanetics Innovative Solutions známá především jako globální výrobce figurín pro tzv. crash testy, zvolila sadu Autodesk Product Design Suite a software Autodesk Vault Professional.
  • Německá společnost Paulmann Licht, globální výrobce osvětlení, zvolila Autodesk Product Design Suite společně s produkty Autodesk Vault a Autodesk Inventor Publisher s cílem integrovat své návrhové a informační procesy, urychlit a zefektivnit uvádění osvětlovacích řešení na trh.
  • Americká společnost Kenall Manufacturing, výrobce komerčních světelných řešení, zvolila Autodesk Product Design Suite a Autodesk Vault Workgroup k efektivní a spolehlivé integraci návrhových a vývojových procesů pro podporu dlouhodobě udržitelných, komplexních světelných řešení.
  • NIOB, česká vývojová a výrobní pobočka německé společnosti INOTEC, která produkuje kompletní výrobní linky v odvětví zpracování potravin, zvolila produkt Autodesk Vault Professional ve spojení se sadou Autodesk Product Design Suite jako náhradu za implementaci konkurenčního řešení pro správu dat.
Zákazníci společnosti Autodesk aplikují podporu pro digitální prototypování prostřednictvím využívání sad aplikací Autodesk Product Design Suite, Autodesk Factory Design Suite a aplikací Autodesk Vault a Autodesk Simulation pro podporu pracovních postupů, včetně produktového designu, optimalizace navrhování, konstrukce, marketingu a prodeje. Nástroje Autodesk pro navrhování, vizualizace a simulace poskytují těmto zákazníkům výkon a flexibilitu, které potřebují k řešení nejpalčivějších výzev.

Pro více informací o řešeních Autodesk pro strojírenství navštivte tento odkaz.

Mohlo by vás zajímat: