Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Kolo f-bike najdete i na výstavě Sport Life 2012

Pátek, 05 Říjen 2012 15:23

Tags: Bike Brno | Duratec | Evektor | F-Bike | Sport Life | Technodat

f-bikePA055409O létajícím kole f-bike, projektu firem Technodat, Duratec a Evektor, najdete na našem webu i jinde mnoho informací. „Naživo“ ho mohli vidět návštěvníci MSV 2012, avšak pouze jen zavěšené nad stánkem Technodatu, a účastníci oslav 20. výročí založení Technodatu. Nyní budí zaslouženou pozornost na veletrhu Sport Life 2012 na brněnském výstavišti přímo uprostřed pavilonu V, ve kterém je část souběžné výstavy Bike Brno. Ti, kteří po tom touží, se mohou dostat do bezprostřední blízkosti kola a rovnou si na něj sáhnout. Na veletrhu je kolo vlastně propagačním exponátem výrobce Duratec, který se na vývoji f-biku podílel a jinak vlastní expozici nemá.

Jen škoda, že kolo zatím stále neukazuje své schopnosti. Ale prý se dočkáme. Veletrhy Sport Life a Bike Brno je možné navštívit až do neděle 7. října. Pokud to z nějakého důvodu nestihnete, podívejte se aspoň na několik fotografií f-biku na následujících fotografiích.
f-bike-PA055406
Byť to tak na této fotografii nevypadá, je f-bike nejen uprostřed pavilonu, ale také středem pozornosti
f-bikePA055405
Logo firmy Duratec rozhodně nikdo nepřehlédne
f-bikePA055412
Figurína, která se podle visačky jmenuje Polly a je marketingovou specialistkou Technodatu, byla v naší přítomnosti dokonce převlečena.
f-bikePA055435
Detail hlavních elektromotorů pohánějících protiběžné vrtule

Mohlo by vás zajímat: