Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nová generace monitorů Fujitsu je šetrná k očím

Úterý, 29 Leden 2013 17:01

Tags: B24T-7 | Fujitsu | Hardware | Monitory | P27T-7 | X23T-1

Fujitsu displej P27T-7 LED 1305Společnost Fujitsu představuje novou generaci monitorů, která posouvá ergonomiku stolních počítačů na zcela novou úroveň. Obrazovky nových monitorů poskytují jasnější a detailnější obraz a jejich používání a ovládání je pohodlnější než kdykoliv předtím. I tzv. „kancelářské myši“, které sedí před monitorem celý den, ocení ergonomický model zvláště vzhledem k jeho šetrnosti k očím a k celkovému vlivu na zrak – monitory mohou pomoci snížit výskyt onemocnění spojených s namáháním očí během pracovního dne.

V porovnání s předchozími modely jsou nové monitory Fujitsu lépe osvětlené, vysoce jasné a snadněji nastavitelné. Přesto však spotřebovávají až o 60 % méně elektrické energie než dříve. Řada LED monitorů nabízí nejširší škálu monitorů určenou pro práci. Vybírat lze z velikostí od pohodlných 22 palců až po 27 palců. Vždy se přitom jedná o ergonomické modely s nastavitelnou výškou a náklonem roviny, u nichž můžeme snadno měnit polohu a přizpůsobovat tak obrazovku aktuálním potřebám.
Fujitsu Monitory P X B-1305
Řadu monitorů tvoří tři modely: řada P určená pro profesionály, elegantní řada X a univerzální řada B.
Špičkou mezi monitory je Fujitsu P27T-7 z řady P, který patří mezi první 27 palcové monitory typu Quad High-Definition (QHD). Fujitsu P27T-7 splňuje přísné požadavky norem ENERGY STAR 6.0 na energetickou úspornost a současně poskytuje příjemný vizuální zážitek.
Fujitsu X23T-1 z řady X reflektuje současný trend mobility v podnikání. Přináší podporu technologie MHL (Multi High Definition Link) a umožňuje majitelům smartphonů používat jejich telefon jako miniaturní počítač. S technologií MHL jednoduše nahradíte displej telefonu plnohodnotnou obrazovkou a současně můžete používat klávesnici a myš připojené přes Bluetooth. Velká obrazovka poskytuje oproti displeji smartphonu větší pohodlí při práci na cestách. Přes kabel MHL připojený k monitoru je současně nabíjen smartphone samotný.
Nová generace monitorů od Fujitsu bude v České republice a na Slovensku dostupná od února 2013.


Mohlo by vás zajímat: