Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

CAD Studio nově nabízí Factory Design

Úterý, 02 Duben 2013 13:28

Tags: Autodesk | CAD Studio | Factory design

Autodesk Factory Design Suite-1314CAD Studio je jedním z mála partnerů Autodesku ve světě, který se může pochlubit nejvyšším statusem partnerství – Platinum Partner – a to pro oblast strojírenství, stavebnictví, infrastruktury a multimédií. Kromě toho má CAD Studio řadu tzv. oborových specializací, které zákazníkům zaručují vysokou odbornost, znalosti a zkušenosti s implementacemi řešení Autodesku v daném oboru. Nově získanou specializací CAD studia je obor výrobních linek (Factory), která rozšířila stávající specializace pro technickou podporu produktů Autodesku (Product Support), konzultační služby (Consulting), PLM, simulace (Simulation), zpracovatelský průmysl (Process Plant).

Kromě toho je firma CAD Studio také autorizovaným vývojovým, školicím a certifikačním střediskem Autodesku.
Autodesk Factory Design Suite je sada nástrojů pro efektivní navrhování výrobních linek - nových linek i rekonstrukcí linek, od schématu a laserového 3D zaměření až po vizualizace, a to včetně simulace a optimalizace výroby.
S tímto zajímavým CAD nástrojem se můžete seznámit na bezplatném workshopu pořádaném 24. dubna v Praze a 25. dubna v Brně – registrace zde.


Mohlo by vás zajímat: