Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

TD-IS na For Industry s řešením pro průmyslové podniky

Pátek, 28 Březen 2014 08:58

Tags: Agile | Autodesk | EasyPLM | For Industry | Oracle | TD-IS | Vault

For Industry-1413Portfolio dodávávaných řešení pokrývá prakticky všechny procesy ve strojírenské výrobě – od vývoje včetně simulace digitálního prototypu, přes technickou přípravu výroby a výrobu až po servis. K tomu samozřejmě podpora všech dalších procesů – zejména řízení kvality, správa a údržba majetku atd. CAx aplikace pokrýváme produkty společnosti Autodesk. To již dávno není jen AutoCAD, ale skutečně komplexní portfolio aplikací pro 3D parametrický design (Inventor), volně tvarované plochy (Alias), vizualizace, simulace vstřikování plastů, proudění, pevnostní analýzy a mnoho dalšího.

Jednotlivé aplikace jsou sdružovány do Suites, které dávají konstruktérovi nečekané možnosti pro kreativní a produktivní práci. Autodesk je rovněž průkopník cloudového řešení – to otevírá na jedné straně nové možnosti v dostupnosti dat a jejich sdílení, na druhé obrovský výkon pro simulace, vizualizace a CNC.
Pro správu dokumentace a životního cyklu výrobku (PLM) využíváme Autodesk Vault, EasyPLM a Oracle Agile. Celopodnikový informační systém (ERP) se silnou podporou řízení a plánování výroby nabízíme na bázi EasyTechnology nebo produktů společnosti Oracle, zejména JDE a EBS. Řešení můžeme rozšířit o pokročilé plánování (ASCP) a přímé vyhodnocování dat z výrobních strojů (MES).
Naše řešení pokrývají naprostou většinu potřeb od malých kovovýrob a nástrojáren až po ty největší výrobce na našem trhu (Doosan Škoda Power, OEZ, Rubena,…).
Navštivte nás ve dnech 15. až 17. dubna 2014 na výstavišti v Praze-Letňanech na stánku A 29 v hale 3.

Společnost TD-IS se stala koncem roku 2013 oficiálním partnerem výrobce komponent pro fluidní systémy FITOK Group. Nově vzniklá a samostatná divize TD-FS nabízí certifikované komponenty pro fluidní systémy nejvyšší kvality. Divize TD-FS dodává široké spektrum produktů pro průmyslová odvětví vyžadující materiálové komponenty odolávající vysokým teplotám a tlakům, a to pro strojírenství, petrochemii, plynárenství, energetiku a potravinářství.Značka FITOK se řadí mezi přední světové lídry ve vývoji těchto komponent, zejména pak fitinek, ventilů, regulátorů tlaku, hadic a nerezových vysokotlakých trubek. Portfolio nabízených produktů je pak rozšířeno také o výrobky společností Haitima, Aptech, Sandvik a dalších. Základem úspěchu naší divize je zejména v prodej komponent s vysokým důrazem kladeným na jejich kvalitu, odolnost a přesnost, při zachování skvělého poměru cena/výkon.


Mohlo by vás zajímat: