Google překladač: English Deutsch

Rostoucí obchodní aktivity společnosti Noomeo

Autor článku: Noomeo   

Tags: 3D skener | Engineering | Kontrola kvality | Noomeo | OptiNum | Reverse

Noomeo-OptiNum-XT--1210Vydáním řady 3D skenerů OptiNum-RE a OptiNum-XT se Noomeo stává lídrem v oblasti optických kapesních 3D skenerů pro průmyslové aplikace. Výrobky z firmy Noomeo jsou speciálně vyvinuté k provádění 3D měření ve stísněných průmyslových prostředích. Mnohé oblasti průmyslu vyžadují tento typ 3D měřícího nástroje pro kompletaci svých současných schopností. Důležité je, že Noomeo se zaměřuje na kvalitu naměřených dat, úroveň ovládání, jakou může uživatel na měření mít, snadnost použití a robustnost řešení. Kombinace všech těchto požadavků v jedné produktové řadě představuje významný přínos pro průmysl.

Posíleno technologickým vývojem, chce nyní Noomeo umocnit svou činnost v různých oblastech světa. „Evropa, Střední východ, Jižní Amerika, Afrika a Asie a Tichomoří jsou velmi zajímavé oblasti pro podporu rozvoje Noomea. K dosažení ekonomického rozvoje hledáme firmy se zkušenostmi s prodejem hardwaru do průmyslu a zaměřené na reverzní inženýrství a kontrolu kvality,“ uvedl André Joly, provozní ředitel společnosti Noomeo.
Pokud máte zájem, ozvěte se společnosti Noomeo prostřednictvím jejích webových stránek nebo přímo zasláním dotazu na info[at]noomeo.eu.

Mohlo by vás zajímat: