Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

GstarCAD MC ve vývoji pro CAD na iPADu

Středa, 24 Srpen 2011 14:45

Tags: dwg | GstarCAD | GstarCAD MC | iPad

GstarCAD MC pro iPad -1134Čínská společnost GstarCAD, dodavatel stejnojmenného 2D/3D CAD softwaru, vyvíjí GstarCAD MC (Mobile Client), zásuvný modul běžící na iPadu, k prohlížení a úpravám souborů dwg na mobilních zařízeních pro CAD uživatele. S příchodem automobilů, různého dobrého jídla, stejně jako internetu, atd., jsou životy lidí stále více a více barevnější. Nyní se s iPadem rodí aplikace na něm běžící, což je nevyhnutelné pro zvýšení efektivity práce změněné na naléhavou, kdy CAD software odráží hlavní nápor a GstarCAD MC se objevuje podle požadavků doby. V současné době se iPad stal populárním produktem mezi mladými lidmi, stejně jako seniory, a to i těmi se zdravotním postižením. Lidé používají iPad k posílání e-mailů, hraní her, atd., protože své aplikace, které činí život a práci pohodlnější a flexibilnější, dalo iPadům mnoho vývojářů. GstarCAD MC je jednou z těchto úspěšných iPad aplikací pro lepší způsob využití, protože její funkce včleněné do iPadu uspokojí zákazníky jak rychlostí zpracování, tak přesným polohováním, atd.
Kromě toho je provozování GstarCADu na iPadu velmi jednoduché. Jakmile je instalace plug-inu dokončena, je k dispozici přístup k GstarCADu MC, například k zobrazení a editaci výkresů na iPadu. Nevšední zážitek začíná, pokud jsou uživatelé připraveni. CAD software je kombinován s iPadem mnohem lépe vzhledem k tomu, že GstarCAD MC dobře využívá jeho výkon. To vysvětluje, proč uživatel GstarCADu říká: „Mám v tento produkt velkou důvěru a čekal jsem na něj. Jsem si jistý, že mi přinese příjemná překvapení.“
Je dobré vědět, že vývoj výrobku není z mnoha důvodů snadná věc, včetně schopnosti firmy, vztahující se k jejím technologiím, kapitálové podpoře, atd. K zákaznickému potěšení má GstarCAD má silnou schopnost přinášet výrobky plně uspokojující požadavky zákazníků. Nabízení této verze CAD softwaru ukazuje velký potenciál rozvoje GstarCADu. A co navíc, od prvního produktu uvedeného v roce 1992 až po GstarCAD2011 a nyní GstarCAD MC ustála firma GstarCAD světový test jakéhokoliv ze svých na trh uvedených nových produktů, což ukazuje její potenciální vývojářskou sílu.
Zde si můžete stáhnout GstarCAD MC z Apple Store. (Musíte mít nainstalovaný program iTunes.)


Mohlo by vás zajímat: