Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Fotoreportáž: Úspěšný den otevřených dveří Mazaku

Neděle, 17 Únor 2013 12:42

Tags: Jažlovice | Kitagawa | Mazak | Mimatic | Nikken | t-support | Technology Centrum

Den_otevřených_dveří_Mazak_TC-1307Soudě podle posledního dne třídenní akce (5.–7. února 2013) Dny otevřených dveří v Technologickém centru Yamazaki Mazak v Jažlovicích u Prahy, která ukázala poslední trendy obrábění, šlo o opravdu úspěšnou prezentaci nejen Mazaku, ale i dalších zúčastněných firem. Místa k parkování praskala ve švech – ono dostat se sem jinak než po vlastní ose, asi nepřicházelo v úvahu – a přednášková místnost byla zaplněna téměř do posledního místa. A během dne se ještě objevovali další a další návštěvníci.

Kromě představitelů hostitelské firmy se na konferenčním programu ve čtvrtek 8. února podíleli také lidé z firem Technology-support, Mimatic, Kitagawa a Nikken.
Mazak & t-support - 1307
MimaticKitagawaNikken-1307
Dostalo se i na praxi, tedy na ukázky obrábění na vystavených exponátech obráběcích center Mazak v hale technologického centra. Zde byly také stánky všech na akci kooperujících firem.
Mazak TC-1307
t-support-GibbsCAM-1307
Mazak TC interier-1307
Přednášková místnost a přilehlé prostory ještě voněly novotou.
Mazak TC hala-1307
V průběhu dne byla pro návštěvníky navíc připravena soutěž, ve které bylo potřeba zodpovědět správně tři otázky. Tedy vlastně jen dvě otázky, třetí byl úkol vyměnit co nejrychleji plátek soustružnického nože na stánku firmy Iscar. Pro výherce byly připraveny celkem čtyři ceny. Odměnou pro prvního byl přenosný přehrávač DVD, druhou cenou byl externí 500GB disk a třetí v pořadí si odnesl akumulátorový šroubovák. Oceněno bylo i čtvrté místo, knihou Konstrukce CNC obráběcích strojů. Tedy docela slušný důvod, proč se do této soutěže zapojit, nemyslíte?
Mazak Ceny pro viteze-1307


Mohlo by vás zajímat: