Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

KeyViewOffice – bezpečné poznámky do originálu

Pondělí, 28 Duben 2014 13:51

Tags: DataCAD | KeyViewOffice | PDF | Poznámky | Razítkování | Značkování

KeyViewOffice-1418Společnost DataCAD Software & Services oznámila dostupnost KeyViewOffice, nového produktu ve svém portfoliu. KeyViewOffice je produktem společnosti K2D-KeyToData a novým propracovaným nástrojem pro všechny organizace pracující s původními doklady, které musí být udržovány ve své originální verzi. KeyViewOffice umožňuje otevření, označení, orazítkování a opoznámkování velkého množství souborových formátů, jako jsou PDF, dokumenty Microsoft Office a obrazové soubory (TIFF, JPG, BMP) v jedné aplikaci. KeyViewOffice znamená snadnou výměnu dokumentů a a jejich publikování založené na formátu PDF.

Všechny dodatky umístěné v dokumentu s pomocí KeyViewOffice jsou uloženy jako samostatné vrstvy. To má tu výhodu, že originální soubor není v průběhu dalšího zpracování změněn. Jako řešení pro dlouhodobou archivaci souborů je k dispozici také export do PDF/A, což je oficiální archivační verze formátu PDF, definovaná v standardech ISO 19005-1:2005 a ISO 19005-2:2011.
Podle Ulricha Oehlera, generálního ředitele společnosti DataCAD, jsou první zákazníci, kteří využívají KeyViewOffice, tímto profesionálním nástrojem nadšeni. Komunikace a sdílení dokumentů s citlivými informacemi mezi kolegy a partnery se stává s KeyViewOffice bezpečnou a jednoduchou záležitostí, protože zdrojový dokument zůstává nezměněn.


Mohlo by vás zajímat: