Google překladač: English Deutsch

SpaceMouse Pro – nejnovější 3D myš od 3Dconnexion

Autor článku: 3Dconnexion   

Tags: 3D myši | 3Dconnexion | SpaceMouse

3D_SpaceMouse_Pro-1150Předposlední listopadový den dorazila do redakční pošty zpráva od 3Dconnexion s ohlášením SpaceMouse Pro - nejnovější 3D myši pro profesionální uživatele 3D softwaru, pracující v řadě průmyslových odvětví od strojírenství až po oblast Media & Entertainment, produktový design, architekturu a zdravotnictví. SpaceMouse Pro kombinuje  patentovanou technologii senzoru se 6 stupni volnosti (6DoF) pro intuitivní a přesnou 3D navigaci od 3Dconnexion s pokročilým ergonomickým designem a inovativním zobrazením na obrazovce k poskytnutí pohodlí a jednodušších a produktivnějších pracovních postupů.

„3D myši mění převratným způsobem komunikaci lidí s digitálním 3D obsahem,“ řekl Antonio Pascucci, viceprezident pro produkty ve společnosti 3Dconnexion. „A my jsme se zavázali k vývoji produktů, které splňují potřeby 3D uživatelů. SpaceMouse Pro poskytuje profesionální 3D navigaci, která umožňuje uživatelům lépe porozumět 3D obsahu, a její nový moderní ergonomický design zajišťuje pohodlnou práci.“

Myš SpaceMouse Pro 3D je snadno použitelné, profesionální řešení s pokročilými funkcemi, včetně:
  • Profesionální navigace: patentovaný snímač se 6 stupni volnosti nabízí intuitivní 3D navigaci a pět kláves QuickView nabízí jednodotykový přístup ke 12 pohledovým kombinacím - horní, pravá, přední a rotace o 90 stupňů.
  • Vylepšený ergonomický design: SpaceMouse Pro zajišťuje vyvážené a pohodlné pracovní postupy s přirozeně velkými odpočinkovými plochami pro ruku s měkkým povrchem a patnácti velkými dotekovými a snadno nahmatatelnými tlačítky.
  • Ovládání aplikací: Čtyři velké, plně uživatelsky nastavitelné „Inteligentní funkční klávesy“ zajišťují rychlý přístup k často používaným příkazům aplikací, zatímco nová indikace na obrazovce poskytuje vizuální zpětnou vazbu o přiřazení funkčních kláves. Kromě toho klávesové modifikátory SpaceMouse Pro zajišťují pohodlný přístup k funkcím Control (Ctrl), Shift, Alt a Esc.
Na SpaceMouse Pro se vztahuje tříletá záruka a je v současné době k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 299 €. SpaceMouse Pro je podporována ve Windows 7, Vista, XP, Mac OS 10.4.6 nebo novějším, Sun Solaris 8 (SPARC), Sun Solaris 10 (x86/x64) a Linux  (Redhat Enterprise Linux WS 4, SuSE 9.3 nebo novějším).
3Dconnexion SpaceMouse Pro -advanced ergo design -1150
Celá produktová řada 3Dconnexion včetně profesionální série SpacePilot  Pro (399 €), SpaceMouse Pro a SpaceExplorer (299 €) a standardní série s výrobky SpaceNavigator (99 €) a SpaceNavigator for Notebooks (129 €) jsou k dispozici u profesionálních CAD prodejců a hlavních online prodejců včetně CDW, Insight, PC Connection a PC Mall. Pro další informace navštivte www.3Dconnexion.com.

Mohlo by vás zajímat: