Google překladač: English Deutsch

TD Beerfest přilákal téměř pět stovek hostů

Autor článku: Tech Data Distribution   

Tags: Setkání | TD Beerfest | Tech Data Distribution

TD Beerfest vyherce-skutru-1310Přední český IT distributor, Tech Data Distribution, uspořádal 26. února 2013 první letošní TD Beerfest. Na tradiční setkání s dodavateli a resellery dorazilo do Pivovaru Staropramen 475 návštěvníků, kteří ocenili programové novinky. Pilířem únorového TD Beerfestu se staly přednášky strategických partnerů – Cisco, Intel, Microsoft, Lenovo a Samsung. Obsahem přednášek byly nejen produktové novinky a trendy, ale také doporučení, jak vydělat na prodeji značky a jak spolupracovat. Změnou bylo oddělení výstavního sálu od přednáškového, kdy produktová výstava byla přesunuta do netradičních prostor Music Clubu PHENOMEN. Díky tomu byla organizace i příprava akce mnohem efektivnější než doposud.

Naopak, už tradičně byl během odpoledne připraven jeden ze stylových skútrů Peugeot Kisbee. Návštěvníci zkoušeli štěstí pomocí rozeslaných kódů, nakonec však svého nového majitele našel až při podvečerním losování. O tom, že se lehce pozměněný koncept líbil, svědčí nejen ohlasy resellerů, ale také vyjádření výrobců.

„Před dvěma lety jsme vsadili na odlišnou formu zákaznických setkání. Za tu dobu se stále přizpůsobujeme potřebám našich zákazníků i dodavatelů. Dnes jsem přesvědčený, že si každý dokáže najít to, co potřebuje. Cenné informace, setkání s konkrétními lidmi i prosté popovídání. A protože je to Beerfest, nezapomínáme ani na vynikající pivo a pohodu. Téměř 500 návštěvníků je příjemné číslo, ale i důkaz, že koncept akce zúčastněným vyhovuje,“ říká Petr Pavlíček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Tech Data.

V průběhu odpoledne se konal ucelený blok přednášek strategických partnerů Tech Data – Adobe, APC, Apple, Autodesk, Canon, Cisco, Epson, IBM, Intel, Kaspersky Lab, Kingston, Lenovo, Microsoft, OKI, Samsung, Targus, T-Mobile, TP-Link či Xerox.
Celkový počet účastníků TD Beerfestu byl 475, přednášek se zúčastnilo 191 návštěvníků.


Mohlo by vás zajímat: