Google překladač: English Deutsch

Canon zdokonalil tiskárnu Océ ImageStream 3500

Autor článku: Canon   

Tags: 3500 | Canon | Grafika | ImageStream | Inkoustový tisk | Océ | Tiskárna

AU5A9394-1440Společnost Canon na veletrhu Commercal Printing Business Days v německém Poingu oficiálně uvedla novou tiskárnu Océ ImageStream 3500. Nejnovější rozšíření svého špičkového portfolia pro inkoustový tisk v oblasti grafiky oznámil Canon v květnu letošního roku. Model ImageStream 3500 tak doplňuje úspěšné produktové řady Océ ColorStream a JetStream a přichází s převratnou novinkou – s možností tisku na standardní ofsetový papír s povrchovou úpravou. Společnost Canon tiskárnu ImageStream 3500 od jejího prvotního oznámení v květnu letošního roku ještě vylepšila. Mezi hlavní zdokonalení patří zvýšení rozlišení při maximální rychlosti tisku 160 m papíru za minutu až na hodnotu 1 200 x 1 200 dpi.

Univerzálnost široké škály řešení společnosti Canon v této oblasti tisku doplňuje i nová řada inkoustů.
Možnosti tiskárny ImageStream 3500 předvedla společnost Canon na příkladech z reálné praxe. V předváděcím centru v německém Poingu byly navíc k vidění i modely z řady ColorStream a JetStream. Součástí demonstrace byly ukázky digitálního tisku na různá tisková média včetně využití řady dokončovacích řešení od partnerů společnosti Canon. Majitelé firem tak měli jedinečnou příležitost seznámit se s výhodami, které pro jejich podnikání přináší právě produkty značky Canon z oblasti tisku s nepřetržitým podáváním.
Vedle řady ImageStream bude společnost Canon pokračovat i v dalším vývoji produktových řad ColorStream a JetStream. Tradiční ofsetové firmy tak mají jedinečnou příležitost k přechodu na digitální produkci. Navíc kvalitu srovnatelnou s ofsetovým tiskem mohou nyní svým zákazníkům nabídnout i firmy, které využívají čistě digitální tisk.


Mohlo by vás zajímat: