Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

GstarCAD MC výrazně zlepšuje CAD činnost v oboru

Čtvrtek, 13 Říjen 2011 15:55

Tags: dwg | GstarCAD | GstarCAD MC | Gstarsoft | iPad | OCF

GstarCAD MC -1141Společnost GstarCAD úspěšně vydala nového GstarCAD MC mobilního klienta pro iPad, s cílem zajistit větší pracovní komfort svým zákazníkům. Tento software pohodlně zpřístupňuje výkresy, je velmi rychlý a nabízí jedinečné funkce a vlastnosti pro kreslení a úpravy - na rozdíl od jiných CAD aplikací, které běží na Apple iPadech. Základní rozdíl mezi GstarCAD MC a jinými aplikacemi podle jeho vývojářů spočívá v tom, že uživatelé nemusí k výkresovým souborům na svých mobilních zařízeních přistupovat přes datové servery.

Místo toho jednoduše používají OCF soubory, nový výkresový formát vyvinutý domácím Gstarsoftem. Společnost vyvinula formát umožňující zobrazení stabilnějších a přesných verzí výkresů na mobilních zařízeních. Uživatelé vidí výkresy přesně tak, jak se ukazují v programu GstarCAD pro Windows na stolních počítačích a noteboocích.
K vytvoření OCF souborů si uživatelé mohou stáhnout desktop verzi GstarCADu, která obsahuje OCF převodník. Po instalaci si uživatelé převedou své DWG soubory do formátu OCF a ty pak posílají do svých iPadů pomocí iTunes synchronizace. Při přístupu k datům touto cestou Gstarsoft zajišťuje, že nahrané výkresy jsou bezpečně a pohodlně přístupné a uživatelé si nemusí lámat hlavu, který soubor je online nebo offline.

GstarCAD MC je velmi rychlý
GstarCAD MC se může pochlubit na iPadech téměř neuvěřitelnou rychlostí zpracování. Ve zkušebních testech společnosti potřebovaly jiné aplikace k otevření 1,86 MB výkresového souboru v průměru 16 sekund, naopak GstarCAD MC otevřel stejný výkres převedený na speciální OCF formát za pouhých 5 sekund.

GstarCAD MC zobrazuje zvětšovací okno
GstarCAD MC umožňuje na iPadech přesnější a pohodlnější kreslení a editovací operace. Protože všechny operace jsou prováděny na dotykovém displeji, je naneštěstí vedlejším účinkem to, že prsty mohou blokovat jemné detaily obvykle se nacházející v CAD výkresech. Gstarsoft vyřešil tento problém praktickou Lupou v malém postranním okně, ve kterém se zobrazí zvětšený pohled na místo aktuálně umístěné pod prstem. To umožňuje uživatelům vidět přesné body pro jejich kreslení a editační úpravy.
Lupa také zobrazuje přesné uchopení bodů. S úchopovými značkami zobrazenými v okně Lupa mohou uživatelé snadněji volit správná místa ve výkresu, což rychlost kreslení a editační funkce zrychluje.

V blízké budoucnosti GstarCAD také uvede GstarCAD MC v dalších jazycích kromě angličtiny, jako ruštině, španělštině, portugalštině, japonštině, atd. GstarCAD MC si můžete stáhnout přímo zde.

Mohlo by vás zajímat: