Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Corel koupil produkty Pinnacle od Avidu

Středa, 04 Červenec 2012 15:01

Tags: AVID | Corel | Média | Pinnacle | Střih

Corel koupil střihové programy od Avidu-1227Společnost Corel v pondělí 2. července oznámila, že odkoupila od Avidu celou produktovou řadu pro neprofesionální střih videa, včetně Pinnacle Studia HD a Avid Studia. Tyto tituly doplní ceněné digitální mediální portfolio produktů Corelu. Finanční detaily dohody nebyly zveřejněny. Corel nabídne Pinnacle produkty pro editování videa zákazníkům a partnerům prostřednictvím svých celosvětových prodejních, marketingových a služeb poskytujících organizací. Součástí transakce by mělo být i převzetí základní skupiny pracovníků z Product Team Pinnacle do Corel Digital Media Group, která už obhospodařuje produktové řady VideoStudio, Paint Shop Pro, WinDVD a Roxio.

„Se sílou značek Pinnacle Studio a Corel VideoStudio nyní Corel nabízí nejširší portfolio spotřebitelského softwaru pro střih videa,“ řekl Matt DiMaria, výkonný viceprezident a generální ředitel skupiny Digital Media v Corelu. „Tyto produkty budou pokrývat prakticky jakoukoliv potřebu nebo tvůrčí impulsy – ať už budou zákazníci potřebovat rychlé zachycení, editování a sdílení svých videí na iPadech nebo vyžadovat dokonalé ovládání plnohodnotnou desktopovou aplikací.“

K nově nabytým produktům patří skupina Pinnacle Studio, Avid Studio, Avid Studio pro iPad a produktová řada grafického hardwaru Dazzle video, včetně Dazzle Video Creator Platinum HD.

Mohlo by vás zajímat: