Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Corel vyhlašuje nový program členství CorelDRAW

Středa, 15 Srpen 2012 15:02

Tags: Corel | CorelDRAW | Grafika | Komunita | Uživatelé

corel_balony-1233Společnost Corel vyhlásila 15. srpna nový program členství, v jehož rámci se uživatelé sady CorelDRAW Graphics Suite X6 mohou prostřednictvím nového prostředí využívajícího cloudy získat přístup ke špičkovým nástrojům pro grafické návrhy a digitálnímu obsahu. Tento nový program členství bude dnes oficiálně předveden v řadě regionů a nabídne dvě úrovně členství. Členství Standard poskytuje uživatelům aktualizace produktů a také online přístup k digitálnímu obsahu. Členství Premium poskytuje exkluzivní digitální obsah a také využití nových funkcí produktu dříve, než budou představeny širší komunitě CorelDRAW v budoucích verzích produktu. Členové Premium navíc obdrží hlavní upgrady produktu, jakmile budou k dispozici.

„Naší hlavní prioritou je umožnit uživatelům tvořit a využívat sadu CorelDRAW Graphics Suite způsobem, který jim nejvíce vyhovuje. Díky zavedení nového programu členství nyní můžeme nabídnout víc možností a další výhody a zajistit tak, že naši uživatelé využívají možností sady CorelDRAW skutečně na maximum,“ uvedl Nick Davies, výkonný viceprezident pro grafiku a produktivitu ve společnosti Corel.

Nový program členství rozšiřuje aktuální možnosti sady CorelDRAW Graphics Suite X6. Svým členům nabízí exkluzivní prémiový obsah, brzký přístup k novým funkcím a možnosti nad rámec toho, co je součástí standardní dodávky v krabici.

Členství CorelDRAW zahrnuje:
  • V rámci cloudu možnosti připojení k veškerému stávajícímu digitálnímu obsahu (členové Standard a Premium)
  • Aktualizace produktů, dříve označované termínem aktualizace Service Pack (členové Standard a Premium)
  • Exkluzivní obsah, včetně klipartů, fotografií, písem a dalších prvků (členové Premium)
  • Brzký přístup k novým funkcím produktu (členové Premium)
  • Budoucí přístup ke službám online (členové Premium)
  • Hlavní upgrady verzí (členové Premium)

Nové možnosti členství jsou k dispozici prostřednictvím nové aktualizace X6.1
Zákazníci CorelDRAW Graphics Suite X6 si mohou stáhnout tuto první aktualizaci (dříve označováno jako aktualizace Service Pack) z webu www.corel.com a stát se členem Standard nebo Premium. Verze X6.1 nabízí nové hodnotné funkce a rozšíření, jako jsou nové ukotvitelné panely, možnosti skenování, vylepšení PowerClip a PHOTO-PAINT, další podporu písem OpenType a také obecné aktualizace výkonu.
Aktualizace X6.1 umožní členům Standard vyzkoušet si většinu funkcí členství Premium zdarma. Uživatelé mohou v případě budoucích aktualizací i nadále využívat exkluzivní funkce a obsah online, pokud si zakoupí členství Premium.

Dostupnost a ceny
Členství Standard je zdarma a členství Premium je k dispozici za cenu ekvivalentní 9,95 EUR za měsíc při registraci ročního členství za 119,40 EUR včetně DPH.
Uživatelé, kteří se chtějí stát členy Standard nebo Premium, si musí vytvořit účet Corel v rámci sady CorelDRAW Graphics Suite X6. Možnosti členství jsou nyní k dispozici pro zákazníky, kteří si zakoupili sadu CorelDRAW Graphics Suite X6 v krabici nebo k elektronickému stažení.

Seznamte se s komunitou uživatelů produktů CorelDRAW
Zapojte se do komunity na webu www.coreldraw.com.
Buďte v kontaktu s produkty CorelDRAW v síti Facebook www.facebook.com/coreldrawgraphicssuite.
Sledujte příspěvky uživatelů na Twitteru @CorelDRAW.

.

Mohlo by vás zajímat: