Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

HSI získala titul Finalista soutěže IT projekt roku 2012

Středa, 03 Duben 2013 08:19

Tags: CACIO | ČEZ | HSI | IT Projekt roku | RMS

IT Projekt roku 2012 HSIČeská asociace manažerů informačních technologií (Cacio) v rámci soutěže IT projekt roku 2012 organizované pod záštitou premiéra Petra Nečase a ministra průmyslu a obchodu Martina Kuby udělila uživateli ČEZ Distribuce a dodavateli ČEZ ICT Services titul Finalista IT projektu roku 2012. Společnost HSI se podílela na oceněném projektu Rozvoj mapových služeb ČEZ (RMS) subdodávkou klíčových komponent řešení zejména v oblasti automatizace vyjadřování se k existenci sítí (Portál VES), v oblasti automatizace poskytování digitálních dat projektantům (Portál DDPP) a pro účely územního plánování (Portál ÚAP).

Komplexní řešení společnosti ČEZ postoupilo mezi 8 nejlépe hodnocených projektů soutěže IT projekt roku 2012 vybraných odbornou porotou pod vedením Zdeňka Molnára.
Aplikace Rozvoj mapových služeb ČEZ byla spuštěna 1. ledna 2012. Základní cíle projektu jsou směrovány ke stavební veřejnosti, projektantům a úřadům územního plánování. Jedná se zejména o zkrácení doby zpracování žádosti stavebníků a možnost komunikovat výhradně elektronicky bez nutnosti osobních návštěv včetně plné automatizace zpracování dat. Aplikace je dostupná zde.
Seznam všech oceněných projektů je uveden v tiskové zprávě společnosti CACIO na následující adrese.
Asociace CACIO se touto soutěží snaží vyhledávat úspěšné projekty informačních technologií zavedené do praxe, které jsou pozoruhodné zejména uživatelským efektem, netradičním technologickým řešením nebo vynikajícím způsobem řízení projektu. Účast v soutěži je umožněna jednotlivcům, podnikům, institucím, korporacím, sdružením či jakýmkoliv jiným subjektům včetně organizací státní správy a samosprávy bez omezení místem podnikání, majetkovým vlastnictvím či lokalizací jednotky.


Mohlo by vás zajímat: