Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Úspěšné dokončení integrace Canonu a Océ v České republice

Úterý, 02 Červenec 2013 07:14

Tags: Canon | CZ a Slovakia | EMEA | Fúze | Ladislav Paleček

Ladislav PalecekJak jsme avizovali v dřívější zprávě, byla ke 30. červnu dokončena integrace firem Canon a Océ v České republice a podle legislativy nese sloučený podnik od 1. července 2013 název Canon CZ. Společnost Océ jako samostatný subjekt zaniká, značka Océ však bude nadále používána v rámci produktové řady Canon a jejím logem bude opatřena celá řada produktů. Océ Business Services dále pokračuje ve své činnosti pod názvem Canon Business Services. Se stejným scénářem proběhlo sloučení společností Canon a Océ také na Slovensku. Slovensko patří spolu s Českou republikou do druhé fáze EMEA integračního procesu. Společnosti se úspěšně sloučily již ve Švýcarsku, Německu, Rakousku, Nizozemí, Belgii a Itálii.

Cílem plné integrace Océ do společnosti Canon je vytvořit v jednotlivých státech a celé Evropě sjednocenou a efektivní společnost. Spojení předností Canon a Océ nabízí nejen kompletní profesionální tiskové technologie pro stávající i nové zákazníky, ale i pevný základ pro vyšší ziskovost a zvyšování tržeb v budoucnosti.
Proces integrace začal v České republice a na Slovensku 1. ledna 2013 pod vedením Ladislava Palečka, Managing Directora Canon CZ & Canon Slovakia.

„Fúzí obou společností je završeno šestiměsíční období, kdy jsme společně s kolegy z Océ pracovali na proměně obou společností tak, aby vznikla nová a silnější. Vstoupili jsme do nové éry, kdy můžeme našim zákazníkům nabídnout širší a komplexnější portfolio produktů, servis a služby založené na znalostech a zkušenostech dvou vůdčích firem v oblasti tiskových řešení,“ uvedl Ladislav Paleček.


Mohlo by vás zajímat: