Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Corel uvádí CorelDRAW v edici pro domácnosti a studenty

Pondělí, 02 Září 2013 11:31

Tags: CorelDRAW | Graphics Suite X6 | Home & Student | Nové funkce

CDHS2014 Polyline-tool-1336Společnost Corel uvedla 29. srpna 2013 na trh verzi Home & Student 2014 sady CorelDRAW Graphics Suite X6. Vzhledem k ceně 99 EUR včetně DPH a možnosti instalace až na tři počítače v domácnosti představuje edice Home & Student sady CorelDRAW skvělou nabídku. Jelikož je software zaměřen na domácí používání, obsahuje vestavěná instruktážní videa a profesionálně navržené šablony, díky kterým je navrhování zpráv, výkresů, letáků, log a dalšího velmi jednoduché. Tato nejnovější verze rovněž nabízí výkonnou podporu písem a textu, vylepšené nástroje pro úpravu fotografií, aplikace s možností přizpůsobení a kompatibilitu s nejnovějšími verzemi systému Windows.

Bohatý obsah uživatelům poskytne přesně to, co potřebují k dokončení svého projektu. CorelDRAW Home & Student Suite 2014 Edice pro domácnosti a studenty zahrnuje 1000 vysoce kvalitních klipartů a digitálních obrázků, 100 fotografií ve vysokém rozlišení, 100 písem, 100 profesionálních šablon a 400 rámečků a vzorů. K dispozici máte všechny výukové nástroje potřebné k usnadnění začátků i při pokročilé tvorbě, včetně cenných videokurzů, užitečných tipů a triků, vysvětlení od odborníků a inspirativní elektronické příručky.

Nové klíčové funkce

  • Videa a výukové kurzy – Dozvíte se rady a tipy z videokurzů a zajímavé informace od odborníků.
  • Aplikace s možností přizpůsobení – Vzhled sady CorelDRAW a aplikace Corel PHOTO-PAINT na ploše je možné upravit, a to včetně velikostí ikon, položek nabídky, nástrojů, příkazů, funkcí nebo aplikací.
  • Kreslení oblouků s nástrojem Lomená čára – Pomocí nového nástroje Lomená čára nyní můžete kreslit oblouky a snadno a rychle tak vytvářet zajímavé návrhy.
  • Úpravy průhlednosti a prolnutí tahů štětce – V aplikaci Corel PHOTO-PAINT lze během použití kteréhokoli štětce interaktivně upravovat průhlednost a prolnutí tahů štětce.
  • Přesné kreslení a úpravy tvarů a čar – Pomocí ukotvitelného panelu Souřadnice objektu můžete zadat polohu, rozměry, sklon a atributy objektu. Průběžný náhled vám umožní okamžitě zkontrolovat prováděné změny.
  • Možnosti písem OpenType na ukotvitelných panelech – Tlačítka OpenType jsou k dispozici na ukotvitelných panelech Text i Vlastnosti objektu. Všechny typografické možnosti jsou centrálně umístěny na ukotvitelných panelech sady CorelDRAW a aplikace Corel PHOTO-PAINT.

Sadu CorelDRAW Home & Student 2014 Edice pro domácnosti a studenty lze nyní zakoupit za doporučenou maloobchodní cenu 99 EUR včetně DPH. Verze v krabici jsou k dispozici u špičkových prodejců v Evropě, na Středním východě a v Africe. Sada CorelDRAW Home & Student 2014 Edice pro domácnosti a studenty je nyní k dispozici v angličtině, češtině, němčině, francouzštině, holandštině, italštině, polštině, brazilské portugalštině, ruštině a španělštině. Tento software je určen pouze pro osobní nekomerční účely. Uživatelé, kteří hodlají využívat produkt k tvorbě komerčních projektů pro podnikání, si mohou pořídit plnou verzi sady CorelDRAW Graphics Suite X6, která umožňuje komerční využití a zahrnuje více obsahu a další funkce zaměřené na profesionální uživatele.
Další informace o produktu CorelDRAW Graphics Suite X6 naleznete na stránce www.corel.com/coreldraw.
Informace o celosvětovém používání produktu CorelDRAW Graphics Suite najdete na webu komunity produktu na adrese www.coreldraw.com.


Mohlo by vás zajímat: