Google překladač: English Deutsch

Ostrý provoz webu My.SolidWorks.com

Středa, 17 Duben 2013 11:54

Tags: Dassault | My SolidWorks | SolidWorks | Uživatelé | Web

MySolidWorks-1316Web představený v lednu na uživatelské konferenci SolidWorks World 2013 přešel 15. dubna 2013 do ostrého provozu a je každému bezplatně k dispozici na My.SolidWorks.com. Uživatelé získají z My.SolidWorks nejvíc, pokud již mají nebo se nyní zaregistrují k bezplatnému účtu zdarma. Dnešní návrháři jsou pod neustálým tlakem na vytvoření lepších návrhů v kratším čase a SolidWorks je klíčovým nástrojem k dosažení této zvýšené produktivity. My.SolidWorks jim pomůže proniknout do znalostí a zkušeností dvou miliónů uživatelů a více než 400 prodejců s přidanou hodnotou v SolidWorks Community.

S My.SolidWorks je mnohem jednodušší hledat a nacházet potřebné odpovědi, ať prostřednictvím videopošty, diskusemi ve fórech, nabídkou Help nebo něčím dalším z ekosystému SolidWorks. My.SolidWorks umožňuje uživatelům rychle nacházet nové i starší příspěvky, které jim mohou pomáhat s aktuálními pracemi. S účastí v komunitě to jde mnohem jednodušeji a rychleji.

My.SolidWorks přináší do komunity SolidWorks mnoho vylepšení:

  • Zkušenosti – My.SolidWorks poskytuje ucelený pohled na nejnovější aktualizace z celé komunity SolidWorks. Nejnovější blogy, diskuse a videa jsou prezentovány v lehce stravitelné formě. Mohou být filtrovány na základě individuálních potřeb uživatelů a jejich zájmů.
  • Hledání – My.SolidWorks umožňuje uživatelům prohledávat celou komunitu SolidWorks najednou, takže mnohem snadněji nacházejí tipy a postřehy, které potřebují. Své nálezy také mohou sdílet s vrstevníky, kolegy a přáteli pomocí sociálních funkcí, které My.SolidWorks nabízí.
  • Zapojení – My.SolidWorks usnadňuje novým i stávajícím uživatelům, aby se zapojili do komunity, zůstali v centru aktuálních návrhářských témat a přidali své vlastní znalosti a zkušenosti do diskuse.

Mohlo by vás zajímat: