Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Delcam uvádí na trh zubní skener DentSCAN

Čtvrtek, 29 Prosinec 2011 23:13

Tags: Delcam | DentSCAN | Skenery | Zubní náhrady

Delcam-DentSCAN-1152bDelcam rozšířil sortiment zubních skenerů uvedením skeneru DentSCAN. Nové zařízení je malé, lehké a s přesností do 20 mikronů, což je ideální pro použití v zubních laboratořích, které musí navrhovat náhrady buď pro výrobu vlastní, nebo v dodavatelském frézovacím centru. Skener DentSCAN využívá nejnovější generaci 3D skenovací technologie bílým světlem, která zaručuje rychlé a přesné snímání dat. To ve spojení s přesnou kalibrací a skusovým aparátem poskytuje vysoce přesné skenování pro návrh všech typů náhrad, od jednoduchého krytí po anatomické korunky a můstky.

DentSCAN má také schopnost shromažďovat data z hlubokých dutin a umožňuje tak skenovat zubní otisky, stejně jako sádrové odlitky.
Software DentSCAN je k dispozici ve třech variantách, Base – základní balíček pro korunky a můstky, Plus – pro jednoduché implantace náhrady a Pro – verze pro víceimplantátní náhrady. Upgrady mezi jednotlivými úrovněmi jsou řízeny jednoduchým softwarovým upgradem, bez nutnosti kupovat nový skener nebo další vybavení.
Verze softwaru Plus a Pro obsahují nejvhodnější algoritmy z přesného měřícího programu Delcamu PowerINSPECT, předního světového hardwarově nezávislého kontrolního softwaru. Ty dovolují nastavit pozice skenovacích adaptérů na místech, kde bude dosaženo vysoké úrovně přesnosti, a tak umožnit velmi přesnou výrobu částí, jako jsou zubní třmen, které musí nést řadu implantátů.
Každé zařízení je dodáváno s kalibrační zubní protézou, aby byla zajištěna trvalá přesnost, držák pro až osm komponentů a skenovací skusový aparát se dvěma svorkami, aby horní i dolní otisky mohly být skenovány současně.
DentSCAN je samozřejmě plně kompatibilní se zubním CADCAM softwarem Delcamu pro modelování náhrad i jejich opracování. Je tak sledována politika Delcamu na podporu „otevřených“ systémů a možnost použití i s jiným softwarem pro zubní obrábění.

Mohlo by vás zajímat: