Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

CAD Studio se rozšiřuje na Slovensko

Úterý, 01 Únor 2011 12:02

Tags: Business | CAD Studio

CAD-studio-mapa-sk-1105Akciová společnost CAD Studio rozšiřuje své působení na Slovensko. Zkušený tým CAD odborníků je blíže slovenským zákazníkům díky novým pobočkám v Bratislavě a Banské Bystrici. Zákazníkům zde přináší řešení a služby s vysokou přidanou hodnotou, pevné zázemí zkušené technické podpory, individuální přístup k projektům napříč obory i nové možnosti využití unikátního portálu CADforum.cz. Nabídka pro slovenské zákazníky se navíc bude dále rozšiřovat po celý rok 2011.

„Rozšíření našeho pole působnosti na Slovensko je logickým a předem dobře připraveným krokem. CAD Studio zde má stále více zákazníků, kterým chce být co nejblíže. Slovenský trh v oblasti počítačem podporovaného navrhování si zaslouží širší nabídku produktů a služeb, včetně nekompromisní technické podpory a poradenství,“ říká Čeněk Černý, ředitel akciové společnosti CAD Studio.
CAD Studio zahájilo svou činnost 1. listopadu 2010 sloučením společnosti Dagis s CAD divizí společnosti XANADU. Nabízí široké portfolio produktů a služeb v oblastech strojírenství a výroby, architektury a stavebnictví i GIS a infrastruktury. Šest desítek zkušených odborníků řídí aktivity firmy z kanceláří po celé České a Slovenské republice – od Prahy, Brna a Ostravy přes České Budějovice, Plzeň a Pardubice až po Bratislavu a Banskou Bystrici.
„Tisíce slovenských uživatelů již dnes využívají podpory a zázemí našeho portálu CADforum.cz. Chceme jim nabídnout stejný komfort služeb, jaký mají jejich čeští kolegové. Pro slovenské zákazníky jsme například uvedli aplikaci VGI Import pro načítání dat slovenského katastru přímo do aplikace AutoCAD,“ doplňuje Vladimír Michl, manažer pro rozvoj společnosti CAD Studio.
Aplikace VGI Import je dostupná ke stažení zdarma z webu technické podpory helpdesk.cadstudio.cz.

Mohlo by vás zajímat: