Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Součástí MSV 2022 bude opět Digitální továrna 2.0

Autor článku: Veletrhy Brno   
Čtvrtek, 24 Březen 2022 22:28

Tags: Digitalizace podniků | Digitální továrna | MSV | Veletrhy Brno

DSC05362-digital factory 2021Spe­ci­ál­ní ex­po­zi­ce Di­gi­tál­ní to­vár­na 2.0 bude i v le­toš­ním roce sou­čás­tí Me­zi­ná­rod­ní­ho stro­jí­ren­ské­ho ve­letr­hu (4.–7. 10. 2022). Cílem pro­jek­tu je pre­zen­to­vat nej­no­věj­ší služ­by a pro­duk­ty v ob­las­ti di­gi­ta­li­za­ce pod­ni­ků a před­sta­vit vý­ho­dy spo­je­né se za­vá­dě­ním těch­to ře­še­ní do vý­ro­by.

Digitální továrna 2.0 se v roce 2022 zaměří na:

  • hlu­bo­kou di­gi­tál­ní trans­for­ma­ci vý­rob­ních pod­ni­ků, kde je roz­dí­lo­vým fak­to­rem zvy­šo­vá­ní efek­ti­vi­ty při na­sa­ze­ní umělé in­te­li­gen­ce do klí­čo­vých pro­ce­sů,
  • stav české eko­no­mi­ky z hle­dis­ka při­pra­ve­nos­ti a re­a­li­za­ce na­sa­ze­ní umělé in­te­li­gen­ce do vý­rob­ních pro­ce­sů,
  • před­ve­de­ní pro­to­ty­pů chyt­rých au­to­nomních stro­jů a je­jich vazby do fi­rem­ní­ho pro­stře­dí,
  • vy­u­ži­tí blockcha­i­nu v prů­mys­lu.

Přihláška do Digitální továrny 2.0

Expozice transformačních technologií

Hlav­ní částí pro­jek­tu je pro­sto­ro­vě pro­po­je­ná, te­ma­tic­ky struk­tu­ro­va­ná ex­po­zi­ce slo­že­ná z os­t­rův­ků firem de­fi­nu­jí­cí jed­not­li­vé kom­po­nen­ty di­gi­tál­ní to­vár­ny. Fi­rem­ní pre­zen­ta­ci lze také pro­po­jit s kon­krét­ní­mi pří­pa­do­vý­mi stu­di­e­mi a uká­zat tak na kon­krét­ních pří­kla­dech efek­ti­vi­tu di­gi­tál­ních pro­duk­tů a slu­žeb. Vy­sta­vo­va­te­lé si mohou vy­brat z ně­ko­li­ka při­pra­ve­ných ba­líč­ků účas­ti.

DSC05375-digital factory 2021

Digitální scéna

Na ex­po­zi­ci trans­for­mač­ních ře­še­ní na­va­zu­je di­gi­tál­ní scéna, na které vy­sta­vo­va­te­lé živě pre­zen­tu­jí svá ře­še­ní. Celý pro­gram je od­bor­ně mo­de­ro­ván a vy­sí­lán on­li­ne. Vý­stu­py jsou ná­sled­ně zpra­co­vá­ny do ar­chi­vu, který je pří­stup­ný také po skon­če­ní akce. Ar­chiv di­gi­tál­ní scény z roku 2021. Vy­sí­lá­ní za­jiš­ťu­je me­di­ál­ní part­ner Elek­tri­ka.tv.

DSC05385-Digital Factory 2021-Stage-2212

Konference

Usku­teč­ní se také již třetí roč­ník me­zi­ná­rod­ní kon­fe­ren­ce za­mě­ře­né na otáz­ku zvlád­nu­tí di­gi­tál­ní trans­for­ma­ce pod­ni­ků a ná­sled­né di­gi­tál­ní pro­po­jo­vá­ní firem ve­dou­cí ke zvý­še­ní efek­ti­vi­ty.

Video z minulého ročníku Digitální továrny 2.0

Více informací o projektu

 


Mohlo by vás zajímat: