Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Český SolidCAM oslavil deset let na domácím trhu

Autor článku: Karel Heinige   
Čtvrtek, 04 Červenec 2013 08:30

Tags: Emil Somekh | IvanCimr | SolidCAM | SolidVision | Výročí

Ivan Cimr SolidCAM CZ-1327Penzion U Vinohradu v katastru obce Velké Bílovice na jižní Moravě byl 14. června svědkem malé oslavy desátého výročí od chvíle, kdy se poprvé oficiálně objevil SolidCAM na našem trhu. Akci zorganizovala společnost SolidCAM CZ, která se obchodně stará o region České republiky, Slovenska a Maďarska pod vedením Ivana Cimra. K váženým hostům patřil především Emil Somekh, zakladatel firmy SolidCAM z Izraele, se svou manželkou a také Axel Spitzer a Zdeněk Bašta z DS SolidWorks nebo Hynek Horák z firmy SolidVision. Všichni zmínění totiž svým dílem přispěli k tomu, že se v České republice začal od května 2003 SolidCAM prodávat, a svým způsobem také ke vzniku české pobočky SolidCAMu v roce 2005. Dalšími přítomnými pak byli zástupci prodejců z Česka, Slovenska a Maďarska.

V oficiální části měli nejprve uvítací slovo pánové Ivan Cimr a Hynek Horák. Zahajovací prezentace pak nemohla patřit nikomu jinému než Emilu Somekhovi, který zavzpomínal na počátky firmy SolidCAM a jak k nim přispěl i Jon Hirschtick, zakladatel SolidWorks. Poté přispěl do prezentačního bloku Ivan Cimr, který popsal svůj přerod z technika na obchodníka se zdůrazněním motta „prodávat znamená sloužit zákazníkům“. Zmínil se také o soutěži pořádané portálem Průmysl.cz v Opavě a účasti SolidCAMu na ní, stejně jako o tom, že všichni čeští obchodníci mají oficiální certifikaci na SolidCAM. Zbylo místo i prezentaci SolidCAMu, které se ujal Antonín Vodička ze SolidCAM CZ.
Po přednáškách pak na přítomné čekala degustace vín a kulinářské zážitky, kdy třeba grilování se ujal Axel Spitzer. K dobré náladě přispělo pěkné počasí, cimbálová muzika i pozdněvečerní divadelní představení divadla Facka s klaudiádou Tůdle a Nůdle.

Certifikace E Somekh-1327

Model pro certifikaci v ruce Ivana CImra a Emil Somekh při prezentaci

Spitzer Somekh Horak

Za grilem Axel Spitzer a na pravém snímku Axel Spitzer, Emil Somekh a Hynek Horák

Pohorelsky Cimr Somekh

Zdeněk Pohořelský z firmy Adeon, Ivan Cimr, Emil Somekh, vpravo pak záběr z klauniády Tůdle a Nůdle

 


Mohlo by vás zajímat: