Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Společnosti Dassault a IBM dokončily transakci

Úterý, 06 Duben 2010 14:10

Tags: Společnost

ds-ibm1014.jpgSe zcela neaprílovou zprávou se 1. dubna 2010 ozvaly společnosti Dassault Systèmes (DS) a IBM, které oznámily dokončení transakce zahrnutí divize IBM PLM prodeje a podpory klientů do DS PLM softwarového aplikačního portfolia. Tato transakce za 600 milionů dolarů zahrnuje zákaznické smlouvy a související aktiva. IBM se uvolní ruce v zaměření na integraci PLM přes middleware, transformační a aplikační služby a dynamické infrastruktury, a klienti Dassault Systèmes PLM budou těžit ze silného, sjednoceného tržního modelu zahrnujícího celé portfolio DS a poskytujícího kompletní PLM záležitosti pod jednou střechou. Plně integrované R&D, prodejní a podpůrné týmy dostane DS blíže svým zákazníkům. Tento krok zjednoduší spojení se zákazníky a zlepší jejich celkovou praxi.
Výkonným ředitelem společnosti Dassault Systèmes Americas byl jmenován Al Bunshaft, dřívější globální viceprezident IBM PLM, kde pracoval více jak 25 let. Ve své nové pozici bude Bunshaft odpovědný za strukturu, řízení a vývoj amerických obchodních operací pro Dassault Systèmes.
IBM a Dassault Systèmes se rozhodli rozšířit své dlouhotrvající vztahy a zahájit partnerství Global Aliance. Podle této dohody IBM a DS budou i nadále společně investovat do rozvoje, nasazení a podpory klientského PLM prostředí, poskytováním řešení pro své klienty po celém světě. Obě společnosti usilují o posílení a rozšíření spolupráce v oblasti odborných služeb, cloud computingu, middlewaru, flexibilního financování, hardwaru, prodeje a distribuce.

Mohlo by vás zajímat: