Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Ivan Cimr obchodním ředitelem SolidCAMu pro Evropu

Úterý, 29 Červen 2010 12:56

Tags: SolidCAM | Společnost

solidcam1026.jpgNa konci června 2010 opouští svoji funkci viceprezidenta SolidCAMu pro obchod Dr. Wolfgang Mueller (62). Jeho nástupcem bude Ivan Cimr (na obr. vlevo), povoláním strojní inženýr, který působív CAD/CAM průmyslu od roku 1991. Ivan Cimr (46) zahájil svoji kariéru v SolidCAMu jako vedoucí CAM oddělení ve firmě SolidVision, když se tato společnost v roce 2003 stala dodavatelem SolidCAMu. V prosinci 2005 se Ivan stal výkonným ředitelem nově založené firmy SolidCAM CZ. Od té doby vybudoval velmi úspěšnou síť prodejců SolidCAMu v České republice, na Slovensku a v Maďarsku.

Podle Emila Somekha, zakladatele a výkonného ředitele SolidCAM (na obr. vpravo) má Ivan Cimr správnou kombinaci technických, obchodních a lidských schopností. „Je vždy v osobním kontaktu s našimi zákazníky a má dostatek zkušeností, schopností a také rozhodnosti, aby dokázal vysvětlit výhody našeho skvělého CAM systému našim vlastním evropským pobočkám i dodavatelům SolidCAMu v Evropě.”
Ivan Cimr říká: „Se SolidCAMem nabízíme jedno z nejvýkonnějších a uživatelsky nejjednodušších CAM řešení na světě, přímo integrované v SolidWorksu a Autodesk Inventoru. Jeden z mých hlavních úkolů bude optimalizovat tok informací mezi našimi uživateli, prodejci a vývojáři softwaru, abychom lépe než kdy předtím dokázali vyhovět požadavkům rychle se měnícího trhu.”

Společnost SolidCAM založil v roce 1984 její současný výkonný ředitel, Dr. Emil Somekh. SolidCAM poskytuje zákazníkům komplexní nabídku CAM modulů pro 2,5D a 3D obrábění, vysokorychlostní obrábění, čtyř- a pětiosé indexované obrábění, souvislé pětiosé obrábění, soustružení, soustružení/frézování až do pěti os a řezání drátem.
SolidCAM je přední společností v oblasti integrovaného CAMu se svým systémem integrace a plné asociativity s programy SolidWorks a Autodesk Inventor. Integrace zajišťuje automatické upravení drah nástrojů v případě změny geometrie v CAD. SolidCAM má v současné době přes 14.500 nainstalovaných licencí. Společnost je v prudkém růstu od zavedení integrační strategie do SolidWorks s ročním růstem přes 30 %. Celosvětová síť prodejců SolidCAMu zahrnuje 46 zemí světa.

Redakce CADu Ivanu Cimrovi upřímně blahopřeje.


Mohlo by vás zajímat: