Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

V-Ray 2.0 pro Rhino k dispozici

Pondělí, 23 Prosinec 2013 18:22

Tags: Chaos Group | Express | HDR Light Studio | Rhino | V-Ray 2.0 | V-Ray RT

graphics-250pxSpolečnost Chaos Group uvolnila 20. prosince do distribuce novou verzi profesionálního vizualizačního softwaru V-Ray 2.0 pro Rhino, která nabízí až 30násobně rychlejší výkon v realtime vizualizacích, sadu knihoven V-Ray Express a podporu pro realistické nasvětlení scén prostřednictvím aplikace HDR Light Studio. Upgrade na V-Ray 2.0 je pro stávající uživatele V-Ray 1.5 k dispozici zcela zdarma. V-Ray 2.0 disponuje optimalizovanými výpočty na bázi raytracingu, které umožňují uživatelům produkovat realistické vizualizace s kvalitními plošnými stíny, kamerovými efekty a globálním osvětlením – to vše s nebývalou rychlostí a přesností.

Přehled dalších vlastností V-Ray 2.0 pro Rhino:

Integrace s Rhinem
V-Ray 2.0 pro Rhino je plně integrován do prostředí programů Rhino 4.0 (32 bit) nebo Rhino 5.0 (32- i 64bitové verze).

Interaktivní realtimerendering
V-Ray RT je revoluční vizualizační jádro, umožňující rychlý náhled na scénu ve vysoké kvalitě přímo v editačním okně Rhina. V-Ray RT je postaven na stejném robustním základě jako V-Ray, což umožňuje bezproblémový přechod mezi V-Ray RT a produkčním renderingem. Aktualizovaná verze V-Ray RT umí nově využívat pro výpočty také grafické karty (GPU rendering) – výsledkem tak může být až 30násobné zrychlení!

V-Ray Express
V-Ray Express je souborem zcela nových knihoven, obsahujících přes 200 materiálů a velké množství předpřipravených nasvícení scén. Uživatelé tak mohou produkovat fotorealistické vizualizace daleko rychleji a efektivněji. V-Ray Express je majitelům V-Ray 2.0 pro Rhino k dispozici ke stažení zdarma v zákaznické sekci společnosti Chaos Group.

Podpora pro HDR Light Studio
Přímé propojení na HDR Light Studio přímo v prostředí Rhina dovoluje intuitivně a kreativně nastavovat a měnit nasvícení scén. Podporována je rovněž funkce LightPaint pro interaktivní nastavení odlesků na 3D modelu v editoru. Propojení mezi V-Ray pro Rhino a HDR Studio je k dispozici pouze pro 64bitovou verzi Rhina 5 a vyžaduje vlastnictví licence na samotné HDR Studio 4.3 nebo vyšší verzi.

Oficiálním partnerem společnosti Chaos Group pro teritorium České republiky a Slovenska je společnost Digital Media. Podrobnější informace o Digital Media a produktech V-Ray najdete na stránkách vray.cz.


Mohlo by vás zajímat: