Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

O velkoformátovém tisku na HPdemo.cz

Čtvrtek, 28 Duben 2011 15:15

Tags: Democentrum | Hewlett-Packard | Velkoformáty

HP democentrum 1117V mnoha oblastech – technický tisk nevyjímaje – patří velkoformátové tiskárny HP trvale k vůbec nejoblíbenějším u českých uživatelů. Nový web jim přináší všechny důležité informace na jednom místě – od přehledu novinek a akcí přes představení tiskáren a spotřebního materiálu až po pronájem produktů i celého democentra HP v Praze. Web HPdemo.cz plynule navazuje a doplňuje služby democentra velkoformátového tisku. Můžete si zde například vybrat tiskárnu přesně podle parametrů, které pro práci potřebujete (Konfigurátor výběru), nebo prověřit možnosti jednotlivých typů dle oboru, ve kterém se pohybujete.
Danou tiskárnu si můžete vyzkoušet i naživo – buď v pražském democentru, nebo dokonce formou zapůjčení přímo do prostředí vaší firmy či ateliéru. S čímkoli si nevíte rady, máte po ruce jak informaci, tak přímý kontakt na specialisty a autorizované prodejce v České i Slovenské republice, kteří vám rádi pomohou s každou detailnější otázkou týkající se tiskáren, spotřebního materiálu i služeb.
„Nový web HPdemo.cz je zdrojem jasných a přehledných informací pro všechny české a slovenské uživatele velkoformátových tiskáren HP. Informace už nemusejí hledat na více místech – snadněji tak mohou využít atraktivních akcí, které v HP pravidelně připravujeme,“ doplňuje Roman Klimek, manažer společnosti HP pro velkoformátový tisk. „I do budoucna se chystáme web pravidelně rozšiřovat – třeba o možnost stažení zajímavého softwaru pro tisk či dokumentace.“
Více informací: www.hpdemo.cz.

Mohlo by vás zajímat: